1 april vereniging presenteert zich tijdens Bruisend Brielle 2010

1aprilDe ‘Prince Admirael’ ligt aan de Turfkade afgemeerd en aan boord is Admiraal Lumey.

Mede door de stoffige atmosfeer aan boord en het warme weer (niet te vergeten de stank van een bemanning die weken aan boord is geweest) besluit Lumey om zijn keel te smeren in een van de taveernes van Brielle.

Dit is het begin van het spel dat tijdens Bruisend Brielle vertoond zal worden aan het publiek.

Het spel zal deze dag tweemaal opgevoerd worden op verschillende locaties in de binnenstad van Brielle. Onderdelen zijn de rechtbank scene, het schandblok scene, met de mogelijkheid om, echte tomaten te gooien!! en de hangscene op de Markt. Aan de Turfkade ligt de Prince Admiraal voor de kade het schip is centraal punt voor de activiteiten van de 1 april vereniging deze dag.

 

Tijdens deze dag kunt u vragen naar de beweegredenen van 1 april lidmaatschap en natuurlijk kunt u zich aanmelden als lid. Het 1000ste lid krijgt een extra attentie!! Informatie over de 1 april vereniging staat op hun website www.1aprilvereniging.nl neem eens een kijkje en kom langs op 28 augustus tijdens Bruisend Brielle.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl