1 miljoen euro voor de belastingdienst

verkeerscontrole-blaastestHet politiewijkteam Brielle / Westvoorne heeft gisteren in samenwerking met de zeehavenpolitie, verkeers-dienst, de Belastingdienst en de GZH een grote verkeerscontrole gehouden.

Al het verkeer komende uit de richting van Rotterdam en gaande richting Brielle werd door een politievoertuig gescand. Dat leverde 87 treffers op.

Totaal werden bijna 3000 voertuigen gescand. De Rijksbelastingen heeft voor een bedrag van meer dan 1 miljoen euro beslag gelegd. Ook werd er zo’n 6000 euro ter plekke contant afgerekend. Volgens de Belastingdienst gaat het om wanbetalers die keer op keer weigeren gehoor geven aan oproepen hun achterstand te voldoen.

De politie heeft totaal 46 automobilisten bekeurd voor onder meer het hebben getinte ramen (9 x), niet handsfree bellen (5x), geen gordel dragen (3x) en een lekke uitlaat (2x). Ook werd er nog een bedrag van 840 euro aan openstaande boetes geïnd.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl