1000 Euro voor SV Simonshaven

simonshavenHet DeltaPORT Donatiefonds is opgericht in 2007 door de “bedrijvige buren“ van de inwoners van Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijnoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.

Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor haven en industrie in Mainport Rotterdam.

deltaport-donatiefondsHet DeltaPORT Donatiefonds steunt finaniceel projecten op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie.

De betrokken haven- en industriële bedrijven uit de regio willen daarmee nieuwe initiatieven van instellingen zonder winstoogmerk stimuleren.

De Adviescommissie Bernisse heeft uit het budget voor locale projecten een bedrag toegekend van € 1.000,–. Dit betekent een financieel steuntje in de rug om de waardevolle activiteiten van S.V. Simonhsaven uit Simonshaven mede mogelijk te maken.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl