24 uur per dag toeristische informatie

touchscreenDe bezoeker van de Hellevoetse Vesting kan binnenkort zeven dagen per week, 24 uur per dag, toeristische informatie over Hellevoetsluis krijgen.

Hellevoetsluis krijgt een digitaal, interactief informatiebord met touchscreen waarop de toeristische informatie is op te vragen.

Ook wanneer de VVV gesloten is of bij grote drukte. Het informatiebord komt te staan achter het raam van de VVV aan de Oostzanddijk in de Hellevoetse Vesting.

Het ligt in de bedoeling deze extra service aan toeristen voor de zomer gereed te hebben in samenwerking met de VVV Hellevoetsluis. Op deze manier kunnen toeristen beter hun weg vinden in Hellevoetsluis door via een klein paneel de gehele stad te kunnen verkennen.

Indien de voorziening aanslaat wil de gemeente meer van dergelijke systemen om toeristen en bezoekers van de stad te informeren. Andere plekken zouden winkelcentrum De Struytse Hoeck of de havens van Hellevoetsluis kunnen zijn.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl