25 portretten bij Kunst in Uitvoering in Zwartewaal

akke-luikVan 30 april t/m 30 mei exposeren en werken 5 portretschilders in Kunst in Uitvoering aan de Bernissedijk 24 in Zwartewaal.

Kunst in Uitvoering is de galerie en het atelier van Kunstkring Voorne, waar maandelijks de kunst van een of meerdere leden van de Kunstkring te bewonderen is.

Er zijn kunstenaars aanwezig zijn tijdens de openingsdagen.

Het idee kwam van Ank Visser, lid van Kunstkring Voorne en actief portretschilder.
Zij polste een aantal kunstenaars die (wel eens) portretten maken en vormde zo een groep die elkaar en zichzelf portretteerden. Ieder in zijn eigen stijl, ieder in zijn favoriete techniek. Een half jaar lang zaten de leden afwisselend model of werkten in Kunst en Uitvoering. Het resultaat is een zeer verrassende expositie van 25 portretten, die gedurende de maand mei in het Kunstkring Voorne-atelier in Zwartewaal te zien zijn.
De groep bestaat uit Ank Visser, Els Besnard, Akke Luik, Theo Heydenrijk (allen KKV-lid) en Loes Timmers als gast.

Ank Visser
Ank is initiatiefneemster van de groep en werkt in een geheel eigen stijl graag in olieverf
Akke Luik
Akke wil wel een (geslaagd) uitstapje maken naar acryl maar verrast en vertedert mensen vooral regelmatig met haar prachtige portretten in potlood.
Els Besnard
Geen onbekende en velen kennen haar werk in pastel en aquarel. Els is op haar best in portretten met pastel.
Theo Heydenrijk
Theo Heydenrijk was tot nu toe vooral bekend van zijn landschapsschilderijen maar blijkt ook niet onverdienstelijk portretten te maken, veelal in gecombineerde acryl/olie techniek.
Loes Timmers
Van Loes krijg je niet alleen een goed portret, maar ook een prachtig schilderij,
De mens is haar inspiratiebron en haar werk bestaat dan ook voornamelijk uit portretten en figuren in pastel en olieverf.

Meer informatie: info@kunstlkringvoorne.nl en www.kunstkringvoorne.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl