3 lichtgewonden bij brand door frituurpan

brandweerBij een brand in een woning in Heenvliet zijn donderdagavond, rond half acht, drie personen licht gewond geraakt bij een brand in hun woning.

Toen politiemensen bij de brand in de Stationsstraat aankwamen zagen zij dat diverse buurtbewoners bezig waren met brandblussers en water om de het vuur te doven. Dit vuur was ontstaan in de keuken, waar een frituurpan vlam had gevat.

Op dat moment waren de 50 jarige bewoner, zijn vrouw en dochter in de woning aanwezig. De bewoner is na het uitbreken van de brand direct naar de overkant van de straat gerend en heeft daar in een bar om hulp gevraagd. Een van de daar aanwezigen (toevallig lid van de vrijwillige brandweer) is met blusmiddelen uit die bar aan de slag gegaan en ook anderen zijn uit omliggende bars met blussen komen assisteren.

Door accuraat en snel optreden kon de brand worden bedwongen en konden ook de bewoonster en haar dochter uiit het pand worden gehaald. Het gehele gezin is door de GGD behandeld in verband met rookinhalatie. Gelukkig is door heldhaftig optreden van de buren erger voorkomen.

 

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl