5e editie open ATB kampioenschap

atb3Op zaterdag 30 januari as, wordt de 5e editie van het open ATB kampioenschap van Hellevoetsluis verreden.

Deze jubileumeditie wordt wederom georganiseerd door toerclub WTAC Waterstad

Net als voorgaande jaren ligt het parcours langs de Haringvlietdam, deze A-locatie is omgeven door duinen, strand en zee. Het parcours heeft een omloop van 3,5 km, en bestaand uit een zeer divers terrein.

Gras en recreatiegebied wordt afgewisseld met een stuk langs de zee over verhard duingebied waarbij de wind een geduchte tegenstander kan zijn. Onderweg zijn er ook enkele korte maar pittige klimmetjes.

Het ATB kampioenschap wordt zowel in wedstrijd als in toervorm verreden. Zowel de Dames als Heren rijden 1 uur + 1 ronde. In beide categorie├źn wordt een klassement opgemaakt met bijbehorende prijzen.

Mede door een internationaal deelnemersveld in 2009 en de grote aantrekkingskracht van het all terrain biken in de regio, pakt de organisatie wederom groots uit en is de organisatie benieuwd of de kampioenen uit 2009, respectievelijk Cyntia Bernds uit Den Haag en Thijs van Gemert uit H.I Ambacht hun titel kunnen prolongeren.

Deelname is vanaf 16 jaar en de start is om 13.30h Inschrijven is mogelijk via de onderstaande website of op de dag zelf bij strandpaviljoen Boelies (bij de parkeerplaats v/h strand aan de Hellevoetse kant) Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro bij voorinschrijving en 8 euro op de wedstrijddag. Meer informatie op www.wtac-waterstad.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl