5e Kunstwerkrondje komt eraan

kunstwerk-westvoorne-gebouwHet 5e Kunstwerkrondje, georganiseerd door atelier Kunstwerk Westvoorne, nadert met rasse schreden.

Op 25, 26 en 27 juni zullen diverse kunstenaars hun werk exposeren en is het publiek in de gelegenheid kennis te nemen van de diverse disciplines die er in de kunstwereld bestaan.

Dit jaar zijn er maar liefst 41 kunstenaars die op 16 locaties hun werk presenteren en de variatie is dit jaar enorm. Naast interessante textielkunst en sieraden kan er schilderkunst, keramiek en beeldhouwwerk bewonderd worden in huizen, tuin en galeries.

Atelier Kunstwerk aan de Hoflaan is de start van de fietsroute van ongeveer 25 km, maar ook per auto is alles goed bereikbaar. Aangezien er heel veel te zien is en twee locaties niet de volle drie dagen geopend zijn, is het raadzaam de route op te delen en een heerlijk weekend kunst te plannen.

Folders over het Kunstwerkrondje zijn vanaf eind mei verkrijgbaar bij VVV´s in de regio, de bibliotheken, atelier Kunstwerk aan de Hoflaan en bij de deelnemende kunstenaars. Op de website www.kunstwerkwestvoorne.nl is de laatste actuele informatie te vinden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl