Aanhoudingen Hoek van Holland

hoekvanhollandDe politie heeft drie nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de rellen in Hoek van Holland. Het totaal aantal gearresteerden voor de rellen in Hoek van Holland is nu 26.

Gisterenavond direct na de uitzending meldde een 20-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel zich op een politiebureau in Capelle aan den IJssel. Daarnaast meldde een 18-jarige Rotterdammer zichzelf woensdagochtend op een bureau in West. Hij stond niet op de foto’s.

De derde verdachte, een 17-jarige jongen uit Spijkenisse, meldde zich ook op woensdagochtend. Rond elf uur kwam hij op een bureau in Spijkenisse. De drie verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Verlengd

Door de raadkamer van de rechtbank is opnieuw de voorlopige hechtenis van enkele verdachten verlengd. Zo werd ten aanzien van vier verdachten (een 19-jarige uit Leiden, een 25-jarige uit Rozenburg, een 22-jarige uit Schiedam en een 22-jarige uit Spijkenisse) de gevangenhouding bevolen voor een periode van 90 dagen. De vier waren na hun aanhouding door de politie al voor de duur van 14 dagen in bewaring gesteld door de rechter-commissaris.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl