Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2009

voedselbank-hellevoetsluisTijdens een spetterende cabaretavond door Speeltheater Klapstuk met een parodie op vrijwilligerswerk is de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk 2009 uitgereikt.

Meer dan 300 mensen hebben de afgelopen week hun stem uitgebracht en het steuntje in de rug is gegaan naar Stichting One, beter bekend als de Voedselbank in Hellevoetsluis.

De prijs, het kunstwerkje “Samen zullen we het doen” en een bijdrage van Fortis Hellevoetsluis is door wethouder Jorriena de Jongh aan het verraste team uitgereikt. Het is een echte lintjesregen geworden: ook dit initiatief steunt op tientallen vrijwilligers en de verrassing was groot, toen alle aanwezigen onder hun stoel dit symbolische lintje vonden en bij elkaar konden opspelden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl