Aanrander actief bij metrostations in Spijkenisse

metro-spijkenisseSinds begin 2010 is in de omgeving van de metrostations in Spijkenisse een aanrander actief.

De politie roept uw hulp in voor de opsporing en aanhouding van deze verdachte.

In de middag- en avonduren valt een man sinds begin dit jaar vrouwen lastig. Hij pleegde met vrouwen ontuchtelijke handelingen en in een enkel geval kwam het tot een (poging) verkrachting. Het gaat in elk geval om drie incidenten.

Waarschuw altijd de politie

Als u in de afgelopen periode bent lastig gevallen of slachtoffer bent geworden van een zedenmisdrijf, neemt u dan contact op met de politie district De Eilanden. De politie wil graag weten hoeveel slachtoffers er zijn. Uw inbreng komt daarbij het onderzoek ten goede.

Signalement van de aanrander:

Een blanke man met een slank postuur. Hij is 1.70-1.80 meter lang en droeg in veel gevallen een donkere jas met capuchon.

Neem contact op

Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek of bent u slachtoffer geweest en heeft u zich nog niet gemeld, neemt u dan contact op met de recherche van district de Eilanden, Team Metro, op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl