Aboutaleb bezoekt Voorne-Putten

aboutalebDe burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, brengt op vrijdag 25 september 2009 een werkbezoek aan Voorne-Putten.

Aboutaleb wordt in Spijkenisse ontvangen door alle burgemeesters van de gemeenten op het eiland. Van daaruit begint een rondrit over Voorne-Putten waarbij iedere burgemeester over de eigen gemeente vertelt zodra de bus over het eigen grondgebied gaat.

Het is de bedoeling om de heer Aboutaleb een algemeen beeld te geven over wat de steden en de regio te bieden hebben. Na de rondrit geven de burgemeesters een wat gedetailleerder beeld over wat er in de verschillende gemeenten op Voorne Putten speelt.

Het bezoek wordt afgesloten met een bijeenkomst waarvoor alle leden van de colleges van burgemeester en wethouders op Voorne Putten, alsmede de fractievoorzitters van de verschillende politieke partijen in de gemeenteraden, worden uitgenodigd.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl