AD haakt online af.

ad-onlineAmper Voorne Putten nieuws online!

Nu het Algemeen Dagblad is overgegaan naar een nieuwe Belgische eigenaar, zijn de eerste gevolgen langzaam maar zeker merkbaar. Zo zijn van een aantal kleinere regio’s de online berichten niet meer bijgewerkt sinds afgelopen vrijdag.

Niet alleen online verandert er het nodige bij deze krant. Zo zullen de komende maanden een hoop medewerkers afscheid gaan nemen van deze krant

Op nieuwsgebied valt er meer te verwachten. Naast het verdwijnen van de online editie zal de gedrukte regiokatern dunner worden en ook het aantal journalisten worden terug gebracht.

Niet alleen online afvallers, ook in uw brievenbus zal er vanaf volgend jaar waarschijnlijk één van de Huis aan Huisbladen verdwijnen. Welke krant dat zal zijn? Wij weten het nog niet zeker maar …… wordt vervolgt.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl