Alcoholcontrole in Brielle

alcoholcontroleDe politie heeft een alcoholcontrole uitgevoerd in Brielle. Van de 345 gecontroleerde personen, bleken er 2 teveel alcohol te hebben gedronken.

Op donderdag 21 januari van 18.00 tot 21.00 uur werd op de Kerkweg, Thoelaverweg en de P. van de Wallendam gecontroleerd.

In totaal moesten 345 mensen een blaastest afleggen.

Op de P. van de Wallendam zijn 2 bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Vervolgens zijn zij overgebracht voor een ademanalyse op bureau Hellevoetsluis. Eén verdachte blies 685 ug/l en de andere verdachte 300 ug/l. Het rijbewijs van de eerste verdachte werd ingevorderd.

Tevens zijn er drie scooters op de rollerbank gecontroleerd. De bestuurders zijn bekeurd voor een niet goed leesbare kentekenplaat, te hoge constructiesnelheid, niet voeren van een deugdelijk achterlicht en niet op eerste vordering kunnen tonen van een geldig rijbewijs.

In totaal zijn er deze avond 9 bekeuringen uitgeschreven en 2 mensen aangehouden vanwege rijden onder invloed.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl