All you need is love

trouwenNormaal doen wij niet zo veel aan bruiloften en partijen.

Dat soort berichten laten we liever over aan de lokale kranten die maar al te graag een burgemeester handenschuddend op de foto zet met naast zich een 50 jaar of meer getrouwd stel en bijbehorende bos bloemen.

Maar soms zijn er van die momenten dat je wel aandacht aan de categorie bruiloften en partijen besteed. [weekblad mode aan] Remco Rijsdijk is namelijk actief als akela bij de scouting. Samen met de welpjes gaat hij wel eens op kamp.

Tijdens een van de kampuitjes stookte hij het vuur hoog op. Henriette van Olst was ook aanwezig en nadat de welpjes in hun tenten lagen te slapen, stookte Remco het bijna dovende vuur nog even op. Alleen niet het kampvuur.

De vonken sloegen wel over en zo zien we enige tijd later het bruidspaar door een haag van groene welpjes de kerk verlaten, als man en vrouw. En nu maar hopen dat ze het vuur hoog blijven houden.[/weekblad mode uit]

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl