Alleen wiet aan het loket

Het horecagedeelte van Green Spirit in Spijkenisse blijft gesloten. Wel kan er weer volop wiet worden gekocht. Met deze maatregel hoopt de eigenaar van de coffeeshop de overlast terug te dringen.

Eerder besloot de rechter dat de tijdelijke sluiting opgeheven moest worden. Burgemeester Salet had besloten dat de tijdelijke sluiting verlengd zou worden maar na een kort geding staan de zaken er anders voor.

De nieuwe opzet is de uitkomst van het gesprek dat locoburgemeesters Gert Jan ’t Hart heeft gehad met de coffeeshopuitbaters. Er zal wel strenger gecontroleerd worden rondom de coffeeshop op overlast door de afhalers. Draaiende automotoren, fout parkeren, het zal gelijk leiden tot een boete.

Green Spirit en de gemeente Spijkenisse streven er nog steeds naar om de coffeeshop te verhuizen naar het terrein bij McDonalds. Hiermee zou een einde komen aan de overlast van de wiethandel in het centrum van Spijkenisse.

 

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl