Arrestaties na kledingdiefstal

Twee mannen hebben op vrijdagavond, rond acht uur, kleding gestolen uit een winkel in winkelcentrum Struytse Hoeck. De filiaalmanager van de winkel ging achter de verdachten aan en buiten gekomen werd een van de twee al tegengehouden door een getuige.

Deze man, een 31-jarige Rotterdammer, gaf de kleding terug en ging er toen vandoor, samen met de andere verdachte.

De twee stonden later die avond op de nachtmarkt aan de Struytse Hoeck, waar zij kleding en parfum te koop aanboden.

Toen dit door getuigen werd bekend gemaakt aan de filiaalmanager van eerdergenoemde winkel belde deze de politie en die stelde een onderzoek in op de markt.

De twee mannen, de 32-jarige Rotterdammer en een 26-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De politiemensen werden er door getuigen op gewezen dat de twee verdachten ook een auto bij zich hadden. In die auto werd een grote hoeveelheid valse merkkleding en parfum aangetroffen. De auto en de goederen zijn in beslaggenomen.

Tijdens de aanhouding vestigden twee mannen de aandacht op zich door de kleden met daarop uitgestalde handel op te pakken en er vandoor te gaan. Deze twee, afkomstig uit Lelystad en 16- en 18 jaar oud, werden ook aangehouden voor het aanbieden van parfums.
Hun chauffeur, een 36-jarige man afkomstig uit Lelystad, werd later die avond aangehouden in Spijkenisse.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl