Auto over de kop door een spinnetje

spinEen 43-jarige vrouw uit Oostvoorne schrok maandagochtend zo van een spin in haar auto, dat ze niet meer op de weg lette.

Rond kwart voor tien reed de vrouw over de Schrijversdijk in Brielle. Achterin in de auto zaten twee kinderen van 7 en 8 jaar. Op een gegeven moment ontdekte de vrouw een spin in haar voertuig.

Daar schrok ze zo van, dat ze niet meer op de weg lette. Ze probeerde de berm nog te ontwijken, maar dat ging mis. De auto sloeg twee keer over de kop en kwam aan de andere kant van de weg in de berm tot stilstand.

Toen de politie ter plaatse kwam, waren de bestuurster en de twee kinderen al uit het voertuig. Het drietal raakte niet gewond, maar is toch ter controle overgebracht naar het Ruwaard van Putten ziekenhuis in Spijkenisse. De auto liep behoorlijk schade op.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl