Autodief met smaak in Brielle

autosleutelsDe politie onderzoekt de diefstal van een auto bij een autodealer aan de Rik in Brielle. Bij deze diefstal raakten acht andere auto’s beschadigd.

Woensdagochtend, rond kwart voor tien het pand zijn de ongenodigde gasten binnen gekomen door een deur te verbreken.

Eenmaal binnen werden enkele goederen weggenomen uit het kantoor, waaronder een sleutel van een personenauto die in de showroom stond. De inbrekers waren kennelijk heel specifiek op die auto uit, omdat acht andere auto’s in de showroom werden weggeduwd om erbij te kunnen komen. Die acht auto’s raakten daarbij beschadigd.

De recherche van het district de Eilanden zou graag in contact komen met mensen die omstreeks kwart voor tien woensdagochtend iets hebben gezien bij het autobedrijf aan De Rik dat verband kan houden met deze inbraak/diefstal. U kunt contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ 0800-7000.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl