Avondfietsvierdaagse Hellevoetsluis

fietstochtOp dinsdag 29 juni t/m vrijdag 2 juli wordt de 17e editie van de avondfietsvierdaagse van Hellevoetsluis verreden, die dit jaar volledig in het teken van de Tour de France staat met de start van de proloog op 3 juli in Rotterdam. 

In samenwerking met de sponsors wordt een evenemententerrein op de hoek Haringvlietweg / Zoomweg ingericht met de start en finish van de AF4D. Op dit terrein komt een tent met terras, muziek en attracties voor de kinderen. Kortom een geweldige ambiance in Franse sfeer om de avond fietsvierdaagse te rijden.

De deelnemers hebben de keuze uit 3 afstanden: de vrije route van 25km, de gezinstocht van 15km en nieuw dit jaar is de 8km voor de jeugdige deelnemers.
De routes leiden de deelnemers langs de mooiste plekjes van Hellevoetsluis en omgeving over de fietsvriendelijke routes.

Inschrijven kan vanaf begin Juni bij Plus Trommel aan de Moriaanseweg 56 west te Hellevoetsluis. De kosten bedragen bij voorinschrijving 3 euro en bij daginschrijving 3,50 Meer informatie op www.wtac-waterstad.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl