Avondvierdaagse zit er weer op

avd-50keerToch lastig voor mensen die bij kranten en websites werken om ieder jaar weer een uniek stuk te schrijven over activiteiten die ook ieder jaar weer plaats vinden. We kunnen wel een rijtje opnoemen.

Soms zou je zo de letterlijke tekst van het jaar ervoor willen herhalen. Valt er dan werkelijk niets nieuws te melden over deze avondvierdaagse? Jawel, de vrouw hiernaast op de foto liep voor de vijftigste keer mee.

En verder, de gebruikelijke mama’s en papa’s, de kinderen, de mensen die zich voorbereiden op de vierdaagse van Nijmegen. Natuurlijk weer de bloemen van Burgemeester Salet, de fanfare, menig leraar met zijn/haar klas en natuurlijk de foto’s die je hier kan bekijken van dit jaarlijks terugkerend evenement.

avdavdavdavdavdavd01avd02avd03avdavdavdavdavdavdavdavdavdavdadv

© Foto’s Cok de Coninck en Mariah voor VPinfo.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl