Beautyverwendag krijgt vervolg

schoonheidsbehandelingHet succes van de Beautyverwendag, die Wijkvereniging “De Kreek” vorig jaar al weer voor de vierde keer organiseerde, krijgt een vervolg.

Op die dag werden 20 bijstandsmoeders en vrouwen, die het om wat voor reden dan ook aanwijsbaar moeilijk hadden, gratis verwenddoor schoonheidsspecialistes,

kapsters, masseuses en pedicures. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd en hun kinderen werden opgevangen. De Gemeente Spijkenisse zorgde voor de aanmeldingen zodat zij er zeker van waren dat alleen vrouwen uit de doelgroep in aanmerking kwamen voor die dag. Fotoclub Spijkenisse, ook een activiteit van Wijkvereniging ‘De Kreek’, zorgde na afloop voor een glamourfoto van iedere deelnemer. Zonder financiële steun van sponsoren, was zo’n dag niet mogelijk geweest.

Ook dit jaar willen zij dit op zondag 7 maart aanstaande opnieuw organiseren. Inmiddels zijn er stappen ondernomen om vrijwilligers te zoeken die deze dag mogelijk maken. Veel van de vrijwilligers die vorig jaar aan dit project deelnamen hebben meteen al toegezegd dat zij een volgende keer weer van de partij zijn. Ondanks dat zijn zij nog op zoek naar kapsters, schoonheids-specialistes, masseuses, manicures, pedicures, nagelstylistes en kleuranalistes.

Zij doen dan ook een beroep op deze mensen die zich voor één middag vrijwillig beschikbaar willen stellen om deze groep mensen eens heerlijk te verwennen. Voelt u hier iets voor? Mail dan naar info@wijkverenigingdekreek.nl of bel Wil van Meer telefoon (0181) 633739.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl