Behoud park Vogelenzang

vogelenzangHet is nog steeds vaag wat er nu met park “Vogelenzang” gaat gebeuren. De Gemeente heeft hierover nog steeds geen duidelijkheid verschaft en ook tijdens de laatste (extra) commissie vergadering werd tussen alle regels door nog steeds de optie ‘bebouwing’ opengehouden, ondanks tegenwerpingen van een groot deel van de fractieleden die aangaven het park vooral ‘groen’ te laten.

In die zin heeft wethouder GJ. ‘t Hart ons een (onbewust?) hart onder de riem gestoken door zijn opmerking tijdens de opening van de kindervakantiespelen; ”wat een mooi park is dit, laten we dat vooral zou houden.”

Hier zullen we hem zeker aan herinneren in de eerstvolgende vergadering!

Willen wij grote grijze loodsen, een flat of sportvelden (met de bijbehorende licht-, geluid- en verkeersoverlast in onze wijk)? Driewerf NEE!

De gemeente Spijkenisse wil samen met bewoners van Spijkenisse een nieuwe gebiedsvisie voor Park Vogelenzang ontwikkelen. Naar aanleiding van de brief van de gemeente die u allemaal een tijdje terug heeft ontvangen heeft u zich daar kunnen aanmelden met úw idee over deze visie. U wordt (of bent inmiddels) uitgenodigd voor een gesprek naar aanleiding van uw reactie maar twijfelt u eraan of u dan wel gehoord zult worden? Dan kunt u zich met uw vragen en suggesties over ‘ons‘ park nog steeds bij ons melden via een reactie op onze site www.behoudparkvogelenzang.nl of u stuurt ons uw bericht per email aan info@behoudparkvogelenzang.nl .

Zodra uw emailadres bij ons bekend is; zult u, op de momenten dat zich een nieuwe ontwikkeling voordoet, hierover direct door ons op de hoogte gebracht worden. Uw ideeën zullen in elk geval in onze gesprekken met de gemeente worden meegenomen, zodat u er zeker van kunt zijn dat úw stem ook echt meetelt. Binnenkort kunt u van ons ook nog een flyer verwachten waarin onze ideeën samengevat worden die, samen met úw ideeën en suggesties hopelijk leiden tot beloning van al onze inspanningen: ”BEHOUD PARK VOGELENZANG”

Peter Schouten

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl