Bejaarde vrouw uit water gered

Zondagmiddag rond kwart voor vier hebben omstanders en een man, zijn vrouw uit het water gehaald.

Het echtpaar, in de leeftijd van 80 en 82, was een stukje gaan fietsen. Bij het opfietsen van een bruggetje bij de Laning ging het mis bij het nemen van een bochtje. De vrouw reed rechtdoor de sloot in. Vanwaar zij de sloot in reed was het 3 meter naar beneden.

De sloot die voornamelijk bestond uit modder zoog de dame vast waardoor zij zelf niet los kon komen. Twee vrouwelijke bewoners van 58 en 59 van de Laning hoorden het geroep van de vrouw waarop zij direct in actie kwamen samen met de echtgenoot.

Zonder aarzelen sprongen de omwonende de sloot in om de vrouw te helpen. Zij hebben de vrouw op het droge kunnen trekken.

De politie waardeert de inzet van de betrokkene erg. De brandweer die ook aanwezig was heeft de fiets uit de sloot gehaald. De echtgenote is ter controle meegenomen door het ambulancepersoneel naar een ziekenhuis.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl