Bernisse Academy breidt uit

De Bernisse Academy is een succes, waardoor de ‘school’ fors gaat groeien. Diverse gemeenten op het eiland sluiten dan ook na de vakantie aan. Het gaat hierbij om Spijkenisse, Brielle en Westvoorne.

Burgemeester Pauline Bouvy is duidelijk in haar nopjes als ze over de Academy spreekt: “Er is een grote instroom van jonge medewerkers in het gemeentehuis, waardoor het aantal vacatures flink is afgenomen.

Deze manier van werken bevalt zo goed, dat de gemeentes Spijkenisse, Westvoorne en Brielle zich aansluiten bij deze formule.”

Het ligt dan ook voor de hand dat de Bernisse Academy in de toekomst VP Academy gaat heten. Na de komende schoolvakantie zal de Academy een forse uitbreiding ondergaan. Het blijkt een goede manier te zijn om nieuwe medewerkers voor de lokale overheid te interesseren.

Maar ook in een gemeentelijke organisatie gaan er ook weer ambtenaren weg. “Dat klopt,” zegt de burgmeester direct. “Want er is nu altijd een natuurlijk verloop. Dat doet helemaal niets af aan het succes van de Academy.”

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl