Bernisse Beweegt

sportweekbernisseIn de herfstvakantie organiseert de gemeente Bernisse in samenwerking met woonstichting De Zes Kernen voor het eerst de sportweek “Bernisse Beweegt!” voor de jeugd van 0 tot 17 jaar.

Tijdens deze sportweek stelt de gemeente haar accommodaties ter beschikking en laten diverse sportverenigingen hun activiteiten zien. Doelstelling is om de jeugd van Bernisse meer aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden. 

Op zaterdag 17 oktober a.s. vindt de spectaculaire kick-off plaats van 13.00 tot 17.00 uur op het parkeerterrein van het gemeentehuis. Voor zowel de kick-off als de sportweek zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de kinderen willen begeleiden.

Voor meer informatie en/of aanmelding kan op maandag en dinsdag contact worden opgenomen met mevr. Marjolein de Vink via 06 – 43030200 op per e-mail: vinkm@gemeentebernisse.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl