Bezoek aan de dorpskernen

In 2009 worden net als vorig jaar, bezoeken afgelegd aan twee kernen in Bernisse. Tijdens deze wandelingen kunnen bewoners vragen stellen aan het college. Dit jaar worden de kernen Oudenhoorn en Geervliet aangedaan.

Op dinsdag 15 september zal er gewandeld worden in Oudenhoorn van 15.30 tot 16.30 uur. De aansluitende inloopbijeenkomst is in dorpshuis ‘De Meent’.

De wandeling in Geervliet stond allereerst gepland in mei, deze is helaas niet doorgegaan. Op dinsdag 29 september van 15.30 tot 16.30 uur zal er alsnog gewandeld worden door Geervliet. Aansluitend is er een inloopbijeenkomst in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Haveling’. De routes die op deze dagen gelopen zullen worden, worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl