Bezoek Jeanine Hennis Plasschaert aan Spijkenisse

plasschaertIn de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen heeft kandidaat-Tweede Kamerlid voor de VVD Jeanine Hennis Plasschaert op vrijdagavond 28 mei een bezoek gebracht aan Spijkenisse.

Zij deed dit op uitnodiging van de VVD-afdelingen op Voorne Putten.
Jeanine gaf haar visie op het gebruik van nieuwe media in verkiezingscampagnes. Uiteraard werd ook uitgebreid stil gestaan bij de actualiteit, waarbij de uitzending van Netwerk niet overgeslagen werd. Middels een ludieke spelvariant met het publiek, een echte Holland Sport Quiz, werden lokale items belicht en gekoppeld aan landelijke standpunten. Bovendien werd de kennis van Voorne Putten getest bij zowel Jeanine als de anderen aanwezigen. Van de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de nummer vier van de VVD werd volop gebruik gemaakt.

Jeanine Hennis-Plasschaert heeft sedert juni 2004 voor de VVD zitting in het Europees Parlement. Voor de komende Tweede Kamerverkiezingen staat Jeanine op nummer 4 van de kandidatenlijst en is daarmee het hoogst genoteerde nieuwe VVD gezicht.
Jeanine Hennis beloofde tenslotte Spijkenisse na een jaar Kamerlidmaatschap opnieuw te bezoeken en gaf aan geïnteresseerd te zijn in Spijkenisse als stad na het groeikerntijdperk en alle informatie over de gebrekkige bereikbaarheid van het eiland mee te nemen naar de Tweede Kamer.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl