Binnenkort ook: Spijkenissedatbenjij.nl

spijkenissedatbenjij.nlVandaag werden de makers van ditisspijkenisse.nl gebeld door verschillende verslaggevers.

De gemeente schijnt te onderzoeken of ze juridisch iets kunnen beginnen tegen deze nieuwe website waarop Spijkenisse middels video in beeld wordt gebracht.

De makers weten dat ze juridisch gezien niets verkeerd gedaan hebben. De gemeente heeft overigens niet kenbaar gemaakt aan de houders van dit domein of ze enig bezwaar heeft.

De gemeente is intussen wel wakker geworden. Vanochtend nog tipten de houders van ditisspijkenisse.nl een verslaggever dat het domein spijkenissedatbenjij.nl nog vrij was. Maar nu niet meer!

Aan het eind van de middag is het domein spijkenissedatbenjij.nl officieel geregistreerd door het hoofd communicatie van de gemeente Spijkenisse, dhr. Fransen. Wat de gemeente er mee gaat doen, horen we vast binnenkort.

Nog wel vrij zijn bijvoorbeeld de volgende domeinnamen;

spijkenissejongestadaandeoudemaas.nl

jongestadaandeoudemaas.nl

gertjanthart.nl

burgemeestersalet.nl

spijkenisseeenstadomtrotsoptezijn.nl

eropuitinspijkenisse.nl

spijkenissebetondorp.nl

en als u creatief bent, weet u er vast nog een paar te verzinnen. Suggesties kunt u kwijt in de reacties

P.s. Tineke Feitsema van de afdeling communicatie heeft 200 mogelijke namen bedacht, meldt zij op Twitter, wij zijn benieuwd welke.

tinekefeitsema En elders op Twitter:

ontwitter2

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl