Bloemen houden van mensen

bloemenRuzie met je vriendin? Die buurvrouw is toch leuker dan je dacht? Verras je geliefde! 50 jaar getrouwd? Naar een begraafplaats?

Voor de eerste keer naar je schoonouders? Diploma gehaald? De eerste prijs? Avondvierdaagse? Ziekenhuisbezoek? Nieuwe baan? Eerste date? Voor in je Ikea vaas?

Voor welke gelegenheid dan ook, bloemen houden van mensen en dus neem jij vaker een bloemetje mee! De bloemenwinkel in de passage is na overname door de nieuwe eigenaar flink verbouwd. Het is geen overdekte bloemenkraam, nee een mooie bloemenwinkel is het geworden. Gert-Jan ’t Hart was namens het gemeentebestuur bij de opening en onze fotograaf, die nam een bosje bloemen mee voor zijn vrouw omdat hij te laat was voor het avondeten. (Waar kan de factuur voor deze reclame heen?)

BloemenbloemenBloemen

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl