Botlekbrug door werkzaamheden gesloten

botlekbrugVan zaterdag 5 september 2009 18:00 uur tot zondag 6 september 2009 15:00 uur worden er werkzaamheden verricht aan de lichtmasten van de Botlekbrug. Om die reden wordt de brug gedeeltelijk afgesloten.

Voetgangers, fietsers en bromfietsers ondervinden geen hinder van deze werkzaamheden. Aan beide zijden van de Botlekbrug worden bestuurders van motorvoertuigen, met behulp van een tijdelijke verkeersregelinstallatie, stil gezet.

Minimaal ieder half uur wordt er in beide richtingen een colonne voertuigen doorgelaten indien er een wachtrij van meer dan tien voertuigen ontstaat dan dient er onmiddellijk de wachtende voertuigen doorgelaten te worden. De snelheid ter plaatse wordt vertraagd naar 30 Km/h.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl