Brand in meubelzaak Spijkenisse (update)

brand-irhgroot1In Spijkenisse heeftdinsdagavond een grote brand in een meubelhal aan de Ir. H. de Grootweg gewoed. .

Volgens een woordvoerder van de politie waren er aan de buitenkant van het pand geen vlammen te zien, maar wel veel rook. Voor zover nu bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

De brandweer heeft groot materieel ingezet. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar belendende bedrijfspanden. Van de meubelhal bleef nagenoeg niets over, uiteindelijk is het dak ingestort. Niet alleen in het pand maar ook de aangelegen bedrijven is rookschade. Van het naastgelegen pand met Keuken en Bad producten is het magazijn verloren, over de showroom was vannacht nog niets bekend.

Het iets verder gelegen garagebedrijf van Modicars is volledig ontruimt, alle auto’s hebben wel water en rookschade. De garage stond woensdagochtend nog vol water, dit zal vandaag weggepompt moeten worden zodat de ongeveer 30 auto’s weer naar binnen kunnen. Het herstellen van de schade zal nog enkele weken in beslag nemen.

Rond 5 uur woensdagochtend kon het sein brand meester worden gegeven, de recherche van het district de eilanden en een team van de brandweer zijn een onderzoek naar de oorzaak van de brand gestart.Brandstichting wordt niet uitgesloten.
brand-irhgroot2brand-irhgroot3

brand brandbrandbrandbrandbrand-irhgroot5brand-irhgroot4brand brand

© Foto’s photographmom2craig, Dion Meijer en Cok de Coninck voor VPinfo.nl

{youtube}2F6yKa4sWuo{/youtube}

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl