Brielle opent Centrum voor Jeugd en Gezin

Op donderdag 3 september a.s. opent wethouder Wilbert Borgonjen het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Nicolaas Pieckstraat 8 in Brielle.

Iedereen die vragen heeft over opvoeden en opgroeien, kan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) terecht. Het CJG is het centrale loket voor jeugdigen en (aanstaande) ouders/verzorgers, maar ook voor professionals.

In het CJG is het aanbod voor ouders en jeugdigen (van 0/23 jaar) van een aantal organisaties gebundeld. Het basisaanbod bestaat uit het consultatiebureau, de schoolarts en het opvoedbureau. Ook het algemeen maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk en jeugdhulpverlening maken deel uit van het CJG. Er wordt nauw samengewerkt met andere partijen die betrokken zijn bij opvoeden en opgroeien, zoals huisartsen, verloskundigen, kraamzorg, leerkrachten en jongerenwerk.

De officiële (feestelijke) openingshandeling vindt donderdag 3 september om 16:15 uur plaats.

Het CJG Brielle is een initiatief van de gemeente Brielle.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl