Bromfietsdief aangehouden

bromfietsDe politie heeft in Hellevoetsluis, in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden voor het stelen van een bromfiets.

Politiemannen kregen een melding dat een slachtoffer een verdachte staande hield. De melder verklaarde dat hij rond half één in zijn woning aan de Sering was.

Hij hoorde gerommel in de voortuin waar zijn scooter op het stuurslot stond.

De man liep naar buiten en zag dat zijn scooter weggenomen was. Hij liep zijn tuin door en keek de straat in. Aan het einde van de straat zag hij twee mannen lopen met zijn scooter. Hij schreeuwde naar de mannen waarna de daders er vandoor gingen.

De man rende achter één van de daders aan, haalde hem in en hield hem staande. Vervolgens belde de eigenaar de politie. De 22-jarige verdachte uit Hellevoetsluis is overgebracht naar een politiebureau en is ingesloten. De politie doet nader onderzoek.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl