Burgemeester Salet opent tentoonstelling van ’t Oude Raadhuys

tentoonstelling-ouderaadhuisOp dinsdag 17 augustus om 20.00 uur zal de burgemeester van Spijkenisse mevrouw M. Salet de jaarlijkse tentoonstelling van werk van cursisten van Stichting ’t Oude Raadhuys openen.

De tentoonstelling is vanaf 18 augustus dagelijks te bezichtigen van 12.30 uur tot 16.30 uur (zaterdag 21 augustus vanaf 11.00 uur) en wordt op zaterdag 28 augustus afgesloten met een Open Dag, waarop bezoekers onze cursisten in actie kunnen zien. De Open Dag duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur en vanaf 13.00 uur zal voormalig wethouder van Cultuur mevrouw M.C. Lewis model zitten om door een aantal cursisten geportretteerd te worden.

De afgelopen tijd is er veel gedaan aan ons gebouw. Er is binnen en buiten geverfd, in ons atelier is nieuwe verlichting aangebracht en de trap naar het atelier is vernieuwd. De openingshandeling zal bestaan uit het doorknippen van een lint om de trap, die net gereedgekomen is, voor het publiek toegankelijk te maken.

Het programmaboekje voor het cursusjaar 2010-2011 is beschikbaar en kan ook op de website bekeken worden. Het cursusaanbod bestaat onder meer uit tekenen, aquarelleren, portret en model tekenen, werken met acryl, werken met olieverf, keramiek en kunstgeschiedenis. De cursussen beginnen half september en men kan zich tot 5 september inschrijven.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl