Bushaltes verbeterd

hellevoetsluis-ovIn de afgelopen maanden zijn bij vier belangrijke halteplaatsen, bij Amnesty Internationalllaan (Vermaat) en Carrousselweg (Kickers Bloem) voor het busvervoer in Hellevoetsluis verbeteringen aangebracht.

Het aantal stallingsplaatsen voor fietsen fiets is vergroot en recent is er een informatiedisplay aangebracht waarop de vertrektijden van de verschillende lijnen worden getoond.

In Kickers Bloem zijn door afdeling Stedelijk Beheer van de gemeente in totaal 22 fietsleunrekken bijgeplaatst bij de bushaltes aan de Ravenseweg en de Carrouselweg. Aan de Amnesty Internationalllaan, ter hoogte van de rotonde Rijksstraatweg, zijn 12 fietsleunrekken bijgeplaatst. De uitbreiding kon mede worden gerealiseerd door een bijdrage van de Stadsregio Rotterdam in het kader van het project “Fiets in de keten”.

Door de Stadsregio Rotterdam zijn naast bovengenoemde bushaltes, ook bij de Plataanlaan (Struytse Hoeck) informatiezuilen geplaatst waarop de tijd tot vertrek getoond. Voor 1 april 2010 zullen de informatiezuilen operationeel zijn als het proefbedrijf start. Het project draagt de naam ‘dREIS’ en wordt in opdracht van stadsregio Rotterdam door RET uitgevoerd.

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl