Campagnedag

campagnedagGrappig was het op het “uitplein” met het hele politieke z.. tje bij elkaar + alle mensen die voorbij kwamen.

De ONS met de badeendjes, de VVD met suikerspinnen, de PvdA met “rammelende balonnen”, Het CDA met balonnen en flyers, D66 met zadelhoesen.

Wat een wondere wereld; kwam daar wat later aan door een begrafenis (dezelfde zaterdag) en het was daarnaast mijn eerste campagnedag.

Aangesproken worden met “U lijkt op Wouter Bos van de PvdA” terwijl je toch duidelijk voor een D66 kraam staat doet toch komisch aan. Als dan daarnaast ook de lijsttrekker van de ONS je quasie nonchalant aanroept met “Heh………..THEO” (ik ken ‘m niet heh; en .. hij mij ook niet); vraag je toch af hoe sommige dingen gaan binnen politiek Nederland/Spijkenisse.

Gekend worden en een netwerk hebben…. is dat ‘t!!

Nee eerlijkheid:…..voor alles!

Oprechtheid: ….waar maken wat je zegt!

Oprechtheid is het eerlijkst!

Eerlijk duurt het langst!

Theo Op ten Berg / Lid D66 Spijkenisse

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl