Cast Bobby en de Geestenjagers in Arcaplex

bobbyOp zondag 10 februari brengt de cast van de film BOBBY EN DE GEESTENJAGERS een bezoek aan bioscoop Arcaplex, Spijkenisse.

De hoofdrolspelers Hanna Obbeek, Nils Verkooijen, Jelle Stout en Max van den Burg beantwoorden alle vragen over de film en delen handtekeningen uit aan de aanwezige fans. De acteurs komen om 14.45 uur over de rode loper in Spijkenisse.

De 13-jarige Sanne (Hanna Obbeek) is gek op verhalen over geesten en andere mysteries. Haar vader Lucas, een beroemde geestenjager, vertelt zijn dochter graag over zijn werk. Sanne’s stiefmoeder Els maakt zich daar soms zorgen over, ze vindt geesten maar niks. Tijdens de schoolvakantie wordt Lucas gevraagd voor een belangrijke opdracht: de geesten verjagen van Het ss (stoomschip) Rotterdam. Sanne is dolblij als ze hoort dat zij en haar broertje Thomas mee mogen.

Op het schip ontmoet Sanne de geest Bobby (Nils Verkooijen), een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren ’60 op het schip ronddoolt. Hij en de andere geesten halen vaak kattenkwaad uit en vinden het leuk om de gasten op het schip een beetje te plagen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog één keer wil zien, besluit ze om Bobby en de andere geesten te helpen. Dit blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan…

Zondag 10 februari Arcaplex Spijkenisse, er zijn nog kaarten te verkrijgen via arcaplex.nl of aan de kassa

{youtube}6o8raRfLebk{/youtube}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl