CBR blijft op Voorne-Putten

rijexamen1Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft afgezien van het plan om de rijexamens voor deze regio te centraliseren in Barendrecht.

De gemeenten op de eilanden Voorne – Putten en Goeree – Overflakkee hadden het CBR dringend verzocht dit voornemen te herzien.

Samen met de gemeente Spijkenisse is een nieuwe locatie gevonden in het Rivièrabad in Spijkenisse. Deze locatie is zeer geschikt gezien de ligging en de faciliteiten. Ook de verkeersmaatregelen op het Hartelkruis die hebben geleid tot een betere doorstroming richting A15 zijn van invloed geweest op deze keuze.

De verhuizing van het Racketcentrum naar de nieuwe locatie is inmiddels afgerond. Deze week worden al de eerste examens afgenomen vanaf deze plek. Tenminste, als het weer het toelaat.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl