Certificaat Maatschappelijke Stage uitgereikt

marja-rozaWethouder Marja Roza reikte aan 79 jongeren van het 3e jaar Helinium het certificaat Maatschappelijke Stage uit, compleet met leuke attenties vanuit de Gemeente.

De scholieren hebben zich op tal van plaatsen in Hellevoetsluis ingezet op maatschappelijk gebied. In samenwerking met het Centrum voor Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis /PUSH, kon gekozen worden uit diverse mogelijkheden. Veel animo was er op de kinderboerderij waar meer dan 100 kinderen deelnamen aan de speurtocht die was georganiseerd. Maar ook de recreatiezalen van de verschillende centra voor ouderen zaten propvol zodat tussen jong en oud elkaar kon ontmoeten.

Drukte op de zomermarkt bij Zuidwester, een zonnetje bij de jeu des boules van Anders Actief en niet te vergeten de sportklas die een groot sportevenement organiseerde. Een zelfgemaakte reportage en interviews op Wiki Voorne en een lekkere BBQ maakte de week compleet. De wethouder gaf een groot compliment aan deze actieve jongeren in Hellevoetsluis.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl