ChristenUnie-SGP: Overkapping naar centrum

cu-sgpDe ChristenUnie-SGP in Spijkenisse wil het Schepenpad in het centrum van Spijkenisse overkappen.

Zodoende ontstaat er, volgens de christelijke partijen, een logische verbinding tussen metrostation Spijkenisse-centrum en de winkels in het stadscentrum.

Fractievoorzitter Bernard Tebrugge: ‘De gemeente start binnenkort een initiatief om meer mensen naar de winkels in het centrum, de parkeergarages en de andere voorzieningen in de stad te trekken. Als ChristenUnie-SGP ondersteunen wij dit initiatief en zijn wij ook op zoek naar oplossingen die langer duren dan een paar maanden. Graag zouden wij zien dat meer mensen van buiten Spijkenisse de stad en haar centrum gaan bezoeken. Daarom hebben wij gezocht naar een goede, logische verbinding tussen metrostation Spijkenisse-centrum en het stadshart. Met een overkapping van het Schepenpad kan dat. Mensen lopen dan droog richting de winkels via een logische route. Een lichtdoorlatende kap met een mooie vormgeving hoeft volgens ons niet veel te kosten’.

De gemeenteraad van Spijkenisse besluit volgende week over het voorstel.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl