Coffeeshop Spijkenisse definitief dicht

wiet-closeCoffeeshop Green Spirit aan de Torenstraat in Spijkenisse is weer gesloten. Burgemeester Salet heeft de gedoogvergunning nu definitief ingetrokken.

Een jaar geleden werd de coffeeshop ook al zes maanden gesloten nadat er bij een inval 180 kilo softdrugs en 170.000 euro aan contant geld werd aangetroffen.

Om te worden gedoogd mag een coffeeshop maximaal een halve kilo op voorraad hebben. Een onderzoek naar eventuele criminele activiteiten van de uitbaters van Green Spirit, geeft burgemeester Salet nu voldoende aanleiding de zaak echt te sluiten.

Wat er niet deugt aan de eigenaren willen beide partijen niet vertellen. De uitbaters proberen via een kort geding de coffeeshop in het centrum van Spijkenisse alsnog open te krijgen. GreenSpirit is de enige coffeeshop op Voorne-Putten.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl