Controle in horeca Brielle

In Brielle heeft de politie donderdag in samenwerking met gemeente, brandweer, douane, Sociale dienst, VWA en Energiebedrijf een horecacontrole gehouden.

horeca-controle-brielleOp donderdag 09 september 2009, tussen 14:30 uur en 22:00 uur is er een horeca actie gehouden in de gemeente Brielle.

Door Eneco werd bij drie inrichtingen waargenomen dat er gerommeld was met de meters.

Bij een zaak bleek dat de meters waren verzegeld met valse ijkzegels. Hier werd het elektra afgesloten en de meter meegenomen voor onderzoek.

Bij een aantal inrichtingen bleek dat er geen exploitatievergunning was afgegeven. Hiervoor werd een schriftelijke waarschuwing uitgeschreven. Er bleek ook een aantal Drank- en Horecawet vergunningen niet in orde. Door de VWA werd een maal een waarschuwing gegeven voor de hygiëne in de keuken. Tevens bleek dat er in twee inrichtingen speelautomaten stonden zonder een geldige aanwezigheidsvergunning.

Bij een aantal inrichtingen bleek de nooduitgang vluchtweg aanduiding niet in orde, blokkering van de nooduitgang. Bij een inrichting die voorzien was van een brandinstallatie. was geen ontruimingsplan aanwezig.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl