Controles in Hellevoetsluis

politiecontroleDe politie heeft dinsdag op meerdere plaatsen controles gehouden in Hellevoetsluis.

Bij een ASO-actie op dezelfde locaties werden acht bekeuringen geschreven voor overschrijding van de toegestaande maximumsnelheid. Ook werd er bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en kreeg één automobilist een bekeuring voor een gladde band. 

Evertsenplein

Ook werd op het Evertsenplein een controle gehouden. Bij de controle werden zeventien bekeuringen uitgeschreven. Waarvan negen voor fietsen over de stoep en drie voor mobiel bellen. Verder werd er ondermeer bekeurd voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs; het niet dragen van de autogordel en het niet zichtbaar tonen van een parkeerschijf. Ook kreeg één jongeman een bekeuring voor baldadigheid, nadat de jongen met opzet een pak sap over het winkelcentrum gooide. De jongeman heeft zijn eigen gemaakte rommel opgeruimd.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl