D66 Spijkenisse; blijven hangen in de “Sixties”

d1966D66 heeft een mooie nieuwe verkiezingsposter ontwikkeld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen (3 maart 2010)

Anders
Ja
D66

Het is te hopen dat de D66 kiezer in Spijkenisse (het laatste nemen ze al serieus) ook het bovenste gedeelte van de poster ter harte nemen en het rode potlood slechts hanteren vanaf positie 4 t/m 6. Desbetreffende “jongelui” ontbreekt het wellicht aan wat ervaring maar zullen met hun modernere hedendaagse visie een welkome verfrissing zijn in deze 21ste eeuw.

De “oudere” nummers twee en drie kunnen zoals hun leeftijd betaamt een adviserende rol spelen op de achtergrond met “al”hun politieke ervaring. Die politieke ervaring is wel enigszins gedateerd (sinds 2006 zit D66 niet meer in de raad). Derhalve dienen de jongelingen de adviezen die dan gegeven worden alleen te vertalen naar deze tijd.

Jammer dat de oudere garde dit niet ziet cq wil zien.

De slogan van D66 Spijkenisse dient dus te zijn:

D66 Anders, JA!

Maar wel Jonger!

Bezorgde Liberale Spijkenisser

(naam en adres bekend bij de redactie)

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl