Dag, Super de Boer

jumbo2Met de overname van Super de Boer door Jumbo, zal ook het winkelen in Maaswijk anders worden. Want de vraag is welk naambord daar bij de Super op de wand komt te hangen.

Wordt dit een Jumbo, die hierdoor twee filialen in Spijkenisse gaat krijgen of wordt deze Super de Boer, door Jumbo gelijk weer doorverkocht aan C1000?

De kleuren geel (Jumbo) of oranje (C1000) zijn de grootste kanshebbers. Maar om het verhaal wat ingewikkelder te maken: C1000 was tot voor kort van Albert Hein. En daarmee is weer afgesproken dat bij overnames C1000 een aantal filialen “cadeau” moet geven aan de voormalige eigenaar AH.

We maken nu dus al kans op geel, oranje en blauw (AH). Of toch niet? Gezien de niet al te grote oppervlakte die Super de Boer nu heeft, past het eigenlijk bij geen van de die genoemde supermarktketens. En dus komen ook nog andere kanshebbers om de hoek kijken.

Welke naam de Supermarkt op het Hadewijchplaat ook gaat krijgen, Maaswijk zal altijd een supermarkt gaan houden. Waarschijnlijk zal over een paar maanden de ombouw naar de nieuwe naam beginnen. Een operatie die waarschijnlijk inhoudt dat het personeel binnenkort voor de laatste keer zal zeggen: “Graag gedaan, namens Super de Boer”.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl