Dagboek van een politieke plakker

d66-andersOp donderdagochtend 4 februari heb ik geplakt en op zaterdagmiddag 6 februari sprong ik opnieuw op de fiets om de gemeentelijke plakborden te inspecteren en eventueel bij te plakken.

Dit rondje Spijkenisse zou langer duren dan ik gehoopt had.

Een commerciële plakker had uitgebreid reclame gemaakt voor “De Juf”. Uit de tekst op de posters begreep ik dat daarmee niet onze burgemeester wordt bedoeld, maar een muziekgroep. Gelukkig was de lijm nog nat zodat ik De Juf vrij gemakkelijk kon verwijderen. Op die manier kon ik bijna al onze posters redden en ook een aantal van SP, die zich net als wij tot nu toe keurig heeft gehouden aan de afspraak om alleen kleine posters te gebruiken.

In Hekelingen heb ik onze tekst “Is Spijkenisse van JULLIE of van ONS?” vervangen door het daar meer toepasselijke “Is Hekelingen van JULLIE of van ONS?” Tenslotte fietste ik tevreden naar huis. Ik heb maar één nieuwe poster hoeven gebruiken. De penningmeester van D66 zal blij met me zijn.

Wordt vervolgd?

Frans van der Vliet

 

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl