De 5 rijksten op Voorne Putten

geld02Jaarlijks brengt Qoute de 500 rijkste mensen van Nederland in beeld. Van deze 500 wonen er een paar op Voorne- Putten.

Niet zo heel erg veel maar ja, wie heeft er een vermogen van minimaal 3 miljoen?


Gelukkig biedt Qoute ons ook de rijkenkaart. Een overzicht van Nederland per plaats met voor iedere gemeente de beschrijving “wie is het rijkst”.

Omdat wij van VPinfo nog op zoek zijn naar een suikeroom, hebben wij het voor u even opgezocht .

Bernisse: Gerrit de Bruijne

Geschat vermogen: €129 miljoen
Vader Gerrit de Bruijne (76) bedacht na een bezoekje aan Amerika dat hij meer kon verdienen met tot frites verwerkte aardappels, daarmee begon hij op zijn boerderij in Oudenhoorn. De geboorte van Farm Frites waarmee de familie dit jaar verzekerd is van een vermogen van €129 miljoen en de 204e positie in de Quote 500.

Brielle: Familie van Adrighem

Geschat vermogen: 35 miljoen
Wereldwijde hijskranengigant Van Adrighem draaide in 2007 een recordwinst van bijna €10 miljoen netto.

Hellevoetsluis: Arie van den Ban

Geschat vermogen: 25 miljoen
De pensioengerechtigde mede-eigenaar van autobandenbedrijf Sandean studeerde geschiedenis en geeft nog regelmatig lezingen over relevante geschiedkundige onderwerpen.

Spijkenisse: Leen de Rijke

Slechts 3 miljoen geschat vermogen.
Zoon van Cees de Rijke, de sympathieke transporteur uit Oostvoorne die op plaats 473 staat in de Quote 500 met €50 miljoen.

Westvoorne: Cees en Wim Minnaar

Geschat vermogen: 100 miljoen
Hebben hun fruithandel Citronas jaren geleden voor veel geld verkocht. Teren op een vermogen van €100 miljoen, wat hun naar de middenmoot van de Quote 500 brengt (nr.255).

Denkt u zelf rijker te zijn of wilt u aandelen kopen in VPinfo.nl, mail dan onze redactie

{BANNER}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl