De Nacht van de Nacht

nachtuilIn de Nacht van de Nacht vinden demonstraties plaats in het Zuidrandpark Waterland, georganiseerd door het Milieuhuis Spijkenisse, in combinatie met de Sterrenwacht en het Wereld Natuur Fonds.

Tijdens de nacht van de nacht is er volop aandacht voor de sterrenhemel en wat er onder de sterrenhemel leeft: o.a. nachtvlinders, vleermuizen en vogels.

Er zijn diverse demonstraties en activiteiten voor jong en oud tot middernacht. Het gedrag van uilen in de nacht is van 19.00 – 21.00 uur.

Het team van WNF Zuid-Hollandse Eilanden is hierbij aanwezig (tot ongeveer 22.00 uur) met een spannend traject, waarbij men kan ruiken, voelen, proeven en horen zoals nachtdieren dat doen. En hebben jullie weleens geschilderd met licht?? Nee, dat kun je dan deze avond proberen!!. Ook voor algemene informatie over het Wereld Natuur Fonds kan men terecht bij het WNF informatiepunt. Rangers van het Wereld Natuur Fonds kunnen langskomen voor een stempel in hun paspoort en een leuke sticker.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl