De Sea Sound Big Band in Hellevoetsluis

Zaterdag 12 september sluit de Sea Sound Big Band de serie zaterdagavondconcerten in de Hellevoetse vesting af. Na het succesvolle optreden van de Delta Swing Band van afgelopen zaterdag zijn de verwachtingen voor deze avond hoog gespannen.

Ook dit concert is weer gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur op het plein bij het Brandweermuseum aan de Industriehaven.

De Sea Sound Big Band is net al alle bigbands begonnen met de muziek van Glenn Miller en Count Basie, die nog steeds gekoesterd worden.

Maar er is zoveel meer. Want het gaat om een groot orkest met twee zangeressen en een eigentijds repertoire: pop, funk, latin, swing, zelfs rap. Met veel eigen composities en arrangementen van Rob Catlender, bandleider en componist.

De Sea Sound Big Band heeft een professionele presentatie en een heel breed repertoire en zij laten de luisteraars versteld staan van een nieuwe interpretatie van het begrip bigband.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl